Perlukan Servis Repair?

Hubungi Cawangan Kami!

Replacement LCD Vivo V5

Replacement LCD Vivo V5 Seorang pelanggan dari Paroi datang ke outlet kami dan meminta kami memeriksa keadaan  LCD Vivo V5 miliknya. Setelah technician kami memeriksa keadaan Vivo V5  itu, kami dapati separuh daripada skrin tidak respon kepada sentuhan.Dengan kata lain, touch screen tidak berfungsi. Pelanggan cerita pada kami yang handphone Vivo miliknya selalu terjatuh dari …

Replacement LCD Vivo V5 Read More »

Repair Plug in Asus Zenfone Go 5.0″

Repair Plug in Asus Zenfone Go 5.0″ Pelanggan dari Seremban mengadu handphone Asus Zenfone Go 5.0″ miliknya tidak boleh dihidupkan. Semalaman dibiarkan cas, handphonenya tetap tidak mahu hidup. Setelah technician kami troubleshoot handphone Asus itu, kami dapati tempat cas atau plug in Asus itu sudah patah salah satu komponen pin didalamnya. Apabila pin di dalam …

Repair Plug in Asus Zenfone Go 5.0″ Read More »

Repair Plug In Asus Zenfone 2 5.5″

Repair Plug In Asus Zenfone 2 5.5″ Pelanggan dari senawang mengadu handphone asus zenfone 2 5.5″ miliknya tidak boleh dicas. Semalaman dibiarkan cas, handphonenya tetap tidak mahu hidup. Setelah technician kami troubleshoot handphone asus itu, kami dapati tempat cas atau plug in asus itu tidak lagi berfungsi. Solusi untuk masalah ini hanyalah dengan menukar komponen …

Repair Plug In Asus Zenfone 2 5.5″ Read More »

Replacement LCD Xiaomi Mi A1

Replacement LCD Xiaomi Mi A1 Seorang Pelanggan datang ke outlet kami dan meminta kami melakukan replacement Xiaomi Mi A1 miliknya. Ternyata telefon Xiaomi Mi A1 miliknya sudah retak seribu. Beliau menceritakan kepada kami yang dia tidak sengaja tercicir telefonnya lalu terlenyek oleh kereta. Technician kami memeriksa Xiaomi Mi A1 miliknya dan mendapati hanya komponen LCD …

Replacement LCD Xiaomi Mi A1 Read More »

Baiki iPhone 5s Bateri Kembung -Senawang

Baiki iPhone 5s Bateri Kembung

Baiki iPhone 5s Bateri Kembung | Ada seorang pelanggan kami datang untuk baiki iPhone 5s, katanya bateri problem. Kami cek, memang betul dah kembung. Problem : Bateri Kembung Bateri kembung smpai tertolak lcd. Nasib baik LCD tak crack. Siap baiki iPhone 5s 🙂 Thanks bro kerana memberi kepercayaan kepada kami.

Repair Phone Senawang Seremban - Replacement LCD Xiaomi Note 3 - Siap Baiki 2

Replacement LCD Xiaomi Note 3

Problem : Crack Crack je display okey..dah sakit mata tengok LCD crack.. solution  kena tukar la jawab nye..stock pun ade.. settle masalah..terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada kami..

Baiki Phone Senawang LCD Pecah

Replacement TAB3V LCD

Problem: LCD crack Crack habis lcd tab3v ni. Ada stock 2 ke 3 jam boleh siap. Takda kita order sampai barang kita roger atau tinggal phone. Proses Baiki Sampai barang kite terus buat dan siap. Siap! tunggu call daripada kami untuk proses pengambilan 🙂  

× Boleh saya bantu?