Gila gadgets

Water Damage Samsung S6 – Taman Permata

Bacaan 2 minit

Seorang pelanggan dari Taman Melawati datang ke outlet kami dan meminta kami membaik pulih Samsung S6 miliknya yang telah rosak akibat dimasuki air. Setelah technician kami memeriksa keadaan Samsung S6 itu, kami mendapati terdapat beberapa kerosakkan, antaranya paparan/display rosak mahupun kosong/blank dan battery rosak disebabkan terminal dimasuki air.

Solusi kepada masalah Samsung ini adalah dengan menukar kedua – dua komponen yang rosak. Iaitu menggantikan komponen yang rosak kepada komponen yang baru.

Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar kedua – dua komponen LCD dan battery.

Dalam lebih kurang 2 jam, Samsung S6 yang sebelumnya langsung tidak berfungsi akhirnya pulih seperti baru.

Tuan Samsung S6 ini gembira melihat Samsung miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana membaiki Samsung miliknya ,disaat dia sibuk dengan tugasan yang banyak menggunakan telefon pintar .

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS TAMAN PERMATA sedia membantu anda.

Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories

No. 2759, Jalan Changkat Permata,
Taman Permata,
53300 Kuala Lumpur.
Landmark : Area Giant Taman Permata

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/Call :  019 -9880531 (Taman Permata)
Whatsapp : http://gilagadgetstp.wasap.my
Instagram : @ggtamanpermata
Facebook : Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories