Perlukan Servis Repair?

Hubungi Cawangan Kami!

Replacement LCD Vivo V9 – Senawang

Replacement LCD Vivo V9 – Senawang

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah LCD/Skrin yang pecah mahupun retak. Ada berbagai kesan selepas keretakan berlaku. Kesan yang paling kecil adalah keretakan skrin itu sendiri, manakala kesan paling teruk adalah paparan/display rosak mahupun kosong/blank. Salah seorang pelanggan kami dari Seremban meminta kami melakukan replacement LCD Vivo V9 miliknya yang retak seribu. Beliau merasa tidak selesa melihat serta menggunakan Vivo V9 yang retak teruk.

Solusi kepada masalah Vivo V9 ini adalah dengan menukar komponen LCD. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

 

LCD Vivo V9 crack

 

Test LCD baru Vivo V9

 

Selesai repair LCD Vivo V9

 

Dalam lebih kurang 3 jam, Vivo V9 milik pelanggan sudah pulih. Beliau amat berpuas hati dengan harga serta servis baik pulih yang kami beri.

Vivo V9 adalah salah satu peranti pintar yang mengikuti trend paparan skrin nirbingkai (bezel-less). Bezel yang hadir pada semua peranti adalah berfungsi untuk memegang skrin pada tempat dan juga mengurangkan input yang tidak disengajakan. Dengan kata lain, paparan nirbingkai adalah trend yang memudahkan skrin untuk pecah jika tidak berhati – hati.

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS SENAWANG sedia membantu anda.

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SENAWANG boleh terus ke :

 

 

Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories
No.18, Jalan BPS 3,
Senawang,
70450 Seremban.
Landmark : Sebelah Pakaian Hari2 (Area Mydin Senawang)

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/ Call : 018-9666531
Whatsapp : http://gilagadgets.wasap.my
Instagram : @gila_gadgets
Facebook : Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories

2 thoughts on “Replacement LCD Vivo V9 – Senawang”

  1. 171800 493007When do you believe this Real Estate market will go back in a positive direction? Or is it nonetheless too early to tell? We are seeing plenty of housing foreclosures in Altamonte Springs Florida. What about you? Would love to get your feedback on this. 321152

  2. 663115 767226Excellently written write-up, doubts all bloggers offered the identical content since you, the internet has to be far greater spot. Please stay the very best! 427369

Leave a Comment

Your email address will not be published.

× Boleh saya bantu?