Perlukan Servis Repair?

Hubungi Cawangan Kami!

Replacement LCD Vivo V5 – Taman Permata

Seorang pelanggan dari Bukit Antarabangsa datang ke outlet kami dan meminta kami memeriksa keadaan  LCD Vivo V5 miliknya. Setelah technician kami memeriksa keadaan Vivo V5  itu, kami dapati separuh daripada skrin tidak respon kepada sentuhan.Dengan kata lain, touch screen tidak berfungsi. Pelanggan cerita pada kami yang handphone Vivo miliknya selalu terjatuh dari katil dan selalu terhimpit di dalam poket seluar

Solusi kepada masalah Vivo V5 ini adalah dengan menukar komponen LCD. Ini kerana sensor touch screen yang memberi respon kepada sentuhan terdapat pada satu set komponen LCD.

Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

Dalam proses membaik pulih LCD Vivo V5
Vivo V5 selepas repair

Dalam lebih kurang 2 jam, Vivo V5 yang sebelum ini tidak boleh digunakan gara2 tidak boleh touch,kini sudah berfungsi seperti biasa.

Tuan Vivo V5 ini gembira melihat Vivo miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana menyelamatkan Vivo miliknya disaat dia hendak pulang ke kampung halaman.

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS TAMAN PERMATA sedia membantu anda.

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS TAMAN PERMATA boleh terus ke:

Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories

No. 2759, Jalan Changkat Permata,
Taman Permata,
53300 Kuala Lumpur.
Landmark : Area Giant Taman Permata

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/ Call :  019 -9880531 (Taman Permata)
Whatsapp : http://gilagadgetstp.wasap.my
Instagram : @ggtamanpermata
Facebook : Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories

× Boleh saya bantu?