Gila gadgets

Replacement LCD Oppo A37 – Senawang

Bacaan 2 minit

Replacement LCD Oppo A37 – Senawang

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah LCD/Skrin yang pecah mahupun retak. Ada berbagai kesan selepas keretakan berlaku. Kesan yang paling kecil adalah keretakan skrin itu sendiri, manakala kesan paling teruk adalah paparan/display rosak mahupun kosong/blank. Salah seorang pelanggan kami dari Senawang meminta kami melakukan replacement LCD OPPO A37 miliknya yang retak seribu. Beliau mengadu pada kami yang OPPO A37 miliknya terjatuh ketika dia sedang membawa motor.

Solusi kepada masalah OPPO A37 ini adalah dengan menukar komponen LCD. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

 

Sebelum dan Selepas replacement LCD OPPO A37

 

Dalam lebih kurang 3 jam, OPPO A37 yang sebelum ini retak seribu ,kini sudah berwajah baru. Tuan OPPO A37 ini gembira melihat OPPO miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana membaiki OPPO miliknya .

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS SENAWANG  sedia membantu anda.

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SENAWANG boleh terus ke:

 

 

Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories
No.18, Jalan BPS 3,
Senawang,
70450 Seremban.
Landmark : Sebelah Pakaian Hari2 (Area Mydin Senawang)

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

 

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/ Call : 018-9666531 (Senawang)
Whatsapp : http://gilagadgets.wasap.my
Instagram : @gila_gadgets
Facebook : Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories