Gila gadgets

Replacement LCD iPhone 5C – Taman Permata

Bacaan 2 minit

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah LCD/Skrin yang pecah mahupun retak. Ada berbagai kesan selepas keretakan berlaku. Kesan yang paling kecil adalah keretakan skrin itu sendiri, manakala kesan paling teruk adalah paparan/display rosak mahupun kosong/blank. Salah seorang pelanggan kami dari Senawang meminta kami melakukan replacement LCD iPhone 5C miliknya yang retak seribu. Beliau mengadu pada kami yang iPhone 5C miliknya terjatuh ketika dia sedang membawa motor.

Solusi kepada masalah iPhone 5C ini adalah dengan menukar komponen LCD. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

Dalam lebih kurang 1 jam, iPhone 5C yang sebelum ini retak seribu, kini sudah berwajah baru. Tuan iPhone 5C ini gembira melihat iphone miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana membaiki iphone miliknya .

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS TAMAN PERMATA  sedia membantu anda.

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS TAMAN PERMATA boleh terus ke:

Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories

No. 2759, Jalan Changkat Permata,
Taman Permata,
53300 Kuala Lumpur.
Landmark : Area Giant Taman Permata

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/Call :  019 -9880531 (Taman Permata)
Whatsapp : http://gilagadgetstp.wasap.my
Instagram : @ggtamanpermata
Facebook : Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories