Gila gadgets

Replacement LCD Huawei Nova 3E – Senawang

Bacaan 2 minit

Replacement LCD Huawei Nova 3E – Senawang

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah LCD/Skrin yang pecah mahupun retak. Ada berbagai kesan selepas keretakan berlaku. Kesan yang paling kecil adalah keretakan skrin itu sendiri, manakala kesan paling teruk adalah paparan/display rosak mahupun kosong/blank. Salah seorang pelanggan kami dari Senawang meminta kami melakukan replacement LCD Huawei Nova 3E miliknya yang retak seribu. Beliau mengadu pada kami yang Huawei Nova 3E miliknya terjatuh ketika dia sedang membawa motor.

Solusi kepada masalah Huawei Nova 3E ini adalah dengan menukar komponen LCD. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

 

Replacement LCD Huawei Nova 3E

 

Dalam lebih kurang 3 jam, Huawei Nova 3E yang sebelum ini retak seribu ,kini sudah berwajah baru. Tuan Huawei Nova 3E ini gembira melihat Huawei miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana membaiki Huawei miliknya .

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS SENAWANG  sedia membantu anda.

 

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SENAWANG boleh terus ke:

 

 

 

Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories
No.18, Jalan BPS 3,
Senawang,
70450 Seremban.
Landmark : Sebelah Pakaian Hari2 (Area Mydin Senawang)

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

 

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/ Call : 018-9666531 (Senawang)
Whatsapp : http://gilagadgets.wasap.my
Instagram : @gila_gadgets
Facebook : Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories