Gila gadgets

Replacement LCD Huawei Nova 2i – Seremban

Bacaan 3 minit

Replacement LCD Huawei Nova 2i – Seremban

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah LCD/Skrin yang pecah mahupun retak. Ada berbagai kesan selepas keretakan berlaku. Kesan yang paling kecil adalah keretakan skrin itu sendiri, manakala kesan paling teruk adalah paparan/display rosak mahupun kosong/blank. Salah seorang pelanggan kami dari Seremban meminta kami melakukan replacement LCD Huawei Nova 2i miliknya yang retak seribu. Beliau merasa tidak selesa melihat serta menggunakan Huawei Nova 2i yang pecah teruk.

Solusi kepada masalah Huawei Nova 2i ini adalah dengan menukar komponen LCD. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

 

LCD Huawei Nova 2i yang retak seribu

 

Test LCD baru Huawei Nova 2i

 

Selesai repair LCD Huawei Nova 2i

 

Huawei Nova 2i sudah berwajah baru

 

Pemilik Huawei Nova 2i puas hati dengan servis baik pulih kami.

 

Dalam lebih kurang 3 jam, Huawei Nova 2i milik pelanggan sudah pulih. Beliau amat berpuas hati dengan harga serta servis baik pulih yang kami beri.

Huawei Nova 2i adalah salah satu peranti pintar yang mengikuti trend paparan skrin nirbingkai (bezel-less). Bezel yang hadir pada semua peranti adalah berfungsi untuk memegang skrin pada tempat dan juga mengurangkan input yang tidak disengajakan. Dengan kata lain, paparan nirbingkai adalah trend yang memudahkan skrin untuk pecah jika tidak berhati – hati.

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS SENAWANG sedia membantu anda.

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SENAWANG boleh terus ke:

 

 

Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories
No.18, Jalan BPS 3,
Senawang,
70450 Seremban.
Landmark : Sebelah Pakaian Hari2 (Area Mydin Senawang)

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/ Call : 018-9666531
Whatsapp : http://gilagadgets.wasap.my
Instagram : @gila_gadgets
Facebook : Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories