Gila gadgets

Replacement LCD Asus Zenfone Live- Senawang

Bacaan 2 minit

Replacement LCD Asus Zenfone Live- Senawang

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah LCD/Skrin yang pecah mahupun retak. Ada berbagai kesan selepas keretakan berlaku. Kesan yang paling kecil adalah keretakan skrin itu sendiri, manakala kesan paling teruk adalah paparan/display rosak mahupun kosong/blank. Salah seorang pelanggan kami dari Senawang meminta kami melakukan replacement LCD Asus Zenfone Live miliknya yang retak seribu. Beliau mengadu pada kami yang Asus Zenfone Live miliknya terjatuh ketika dia sedang membawa motor.

Solusi kepada masalah Asus Zenfone Live ini adalah dengan menukar komponen LCD. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

 

LCD Asus Zenfone Live retak seribu

 

Selesai Replacement LCD Asus Zenfone Live

 

Dalam lebih kurang 3 jam, Asus Zenfone Live yang sebelum ini retak seribu ,kini sudah berwajah baru. Tuan Asus Zenfone Live ini gembira melihat Asus miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana membaiki Asus miliknya .

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS SENAWANG  sedia membantu anda.

 

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SENAWANG boleh terus ke:

 

 

 

 

Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories
No.18, Jalan BPS 3,
Senawang,
70450 Seremban.
Landmark : Sebelah Pakaian Hari2 (Area Mydin Senawang)

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

 

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/ Call : 018-9666531 (Senawang)
Whatsapp : http://gilagadgets.wasap.my
Instagram : @gila_gadgets
Facebook : Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories