Perlukan Servis Repair?

Hubungi Cawangan Kami!

Replacement LCD Asus Zenfone 2 Laser – Taman Permata

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah LCD/Skrin yang pecah mahupun retak. Ada berbagai kesan selepas keretakan berlaku. Kesan yang paling kecil adalah keretakan skrin itu sendiri, manakala kesan paling teruk adalah paparan/display rosak mahupun kosong/blank. Salah seorang pelanggan kami dari Taman Melawati meminta pendapat jika beliau boleh melakukan replacement LCD Asus Zenfone 2 Laser miliknya yang sudah berwarna hitam dan putih. Beliau mengadu pada kami yang Zenfone 2 Laser miliknya terjatuh ketika dia sedang bersukan dan lama kelamaan paparan phone miliknya bertukar warna sedemikian.

Solusi kepada masalah Asus Zenfone 2 Laser ini adalah dengan menukar komponen LCD. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

 

LCD Asus Zenfone 2 Laser yang rosak

 

Dalam lebih kurang 3 jam, Asus Zenfone 2 Laser yang sebelum ini mempunyai display yang rosak ,kini sudah berwajah baru. Tuan Asus Zenfone 2 Laser ini gembira melihat Asus miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana membaiki Asus miliknya .

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS TAMAN PERMATA  sedia membantu anda.

 

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS  TAMAN PERMATA boleh terus ke:

 

 

Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories

No. 2759, Jalan Changkat Permata,
Taman Permata,
53300 Kuala Lumpur.
Landmark : Area Giant Taman Permata

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/Call :  019 -9880531 (Taman Permata)
Whatsapp : http://gilagadgetstp.wasap.my
Instagram : @ggtamanpermata
Facebook : Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories

1 thought on “Replacement LCD Asus Zenfone 2 Laser – Taman Permata”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

× Boleh saya bantu?