Gila gadgets

Replacement LCD Asus Zenfone 2 Laser – Senawang

Bacaan 2 minit

Replacement LCD Asus Zenfone 2 Laser – Senawang

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah LCD/Skrin yang pecah mahupun retak. Ada berbagai kesan selepas keretakan berlaku. Kesan yang paling kecil adalah keretakan skrin itu sendiri, manakala kesan paling teruk adalah paparan/display rosak mahupun kosong/blank. Salah seorang pelanggan kami dari Senawang meminta pendapat jika beliau boleh melakukan replacement LCD Asus Zenfone 2 Laser miliknya yang sudah berwarna hitam dan putih. Beliau mengadu pada kami yang Zenfone 2 Laser miliknya terjatuh ketika dia sedang bersukan dan lama kelamaan paparan phone miliknya bertukar warna sedemikian.

Solusi kepada masalah Asus Zenfone 2 Laser ini adalah dengan menukar komponen LCD. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen LCD.

 

LCD Asus Zenfone 2 Laser yang rosak

 

Dalam lebih kurang 3 jam, Asus Zenfone 2 Laser yang sebelum ini mempunyai display yang rosak ,kini sudah berwajah baru. Tuan Asus Zenfone 2 Laser ini gembira melihat Asus miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana membaiki Asus miliknya .

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS SENAWANG  sedia membantu anda.

 

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SENAWANG boleh terus ke:

 

 

Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories
No.18, Jalan BPS 3,
Senawang,
70450 Seremban.
Landmark : Sebelah Pakaian Hari2 (Area Mydin Senawang)

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

 

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/ Call : 018-9666531 (Senawang)
Whatsapp : http://gilagadgets.wasap.my
Instagram : @gila_gadgets
Facebook : Gila Gadgets Senawang – Smartphone Repair & Accessories