Gila gadgets

Replacement Charging Port Huawei Nova 2i – Shah Alam

Bacaan 2 minit

Replacement Charging Port Huawei Nova 2i – Shah Alam

Pelanggan dari Seksyen 7 mengadu handphone Huawei Nova 2i miliknya tidak boleh dicas. Semalaman dibiarkan cas, handphonenya tetap tidak mahu hidup.

Setelah technician kami troubleshoot handphone Huawei itu, kami dapati tempat cas atau plug in Huawei itu tidak lagi berfungsi.

Solusi untuk masalah ini hanyalah dengan menukar komponen plug in dan customer setuju untuk menukar charging port handphone Huawei miliknya.

Technician Gila Gadgets Shah Alam hanya ambil masa 30 minit sahaja untuk menukar plug in Huawei Nova 2i  milik customer.

 

Replacement Charging Port Huawei Nova 2i

 

Sekarang handphone Huawei Nova 2i milik customer sudah boleh dicas dan pelanggan gembira kerana handphone Huawei miliknya sudah boleh digunakan.

Masalah handphone tidak boleh dicas memang menjadi satu masalah besar untuk pengguna smartphone masa kini, kerana bila smartphone tidak boleh dicas, maka smartphone anda tidak dapat dihidupkan.

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS SHAH ALAM sedia membantu anda.

 

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS SHAH ALAM boleh terus ke:

 

 

 

Gila Gadgets Shah Alam
(Smartphone Repair & Accessories)

12 A, Jalan Boling Padang F 13/F,
Seksyen 13,
40100 Shah Alam,
Selangor.
Landmark : Area Cafe Upin Ipin (Berhadapan Menara U, MSU)

Operation Hours : 10am-10pm
019-982 0531 (Admin)

Whatsapp : http://gilagadgetshahalam.wasap.my