Gila gadgets

Replacement Back Camera Huawei Mate 9 – Taman Permata

Bacaan 2 minit

Replacement Back Camera Huawei Mate 9 – Taman Permata

Antara masalah yang technician kami kerap jumpa adalah back camera yang pecah serta kabur. Kesan yang paling kecil adalah gambar tidak cantik, fokus kamera yang meleset, flash tidak berfungsi. Salah seorang pelanggan kami dari Bukit Antarabangsa meminta kami melakukan replacement back camera Huawei Mate 9 miliknya yang kabur. Beliau merasa tidak selesa melihat serta menggunakan back camera Huawei Mate 9.

Solusi kepada masalah Huawei Mate 9 ini adalah dengan menukar back camera. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen tersebut.

proses menukar back camera huawei mate 9

 

selesai replacement back camera huawei mate 9

Dalam lebih kurang 20 minit, Huawei Mate 9 milik pelanggan sudah kembali seperti asal. Hati pelanggan kami yang remuk melihat kamera belakangnya kabur, kini sudah berbunga bunga tatkala Huawei Mate 9 sudah kelihatan seperti baru. Beliau amat berpuas hati dengan harga serta servis baik pulih yang kami beri. Kami juga menasihati pelanggan kami untuk lebih berhati-hati selepas ini.

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita kamera belakangnya rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS TAMAN PERMATA sedia membantu anda.

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS  TAMAN PERMATA boleh terus ke :

Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories

No. 2759, Jalan Changkat Permata,
Taman Permata,
53300 Kuala Lumpur.
Landmark : Area Giant Taman Permata

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/Call :  019 -9880531 (Taman Permata)
Whatsapp : http://gilagadgetstp.wasap.my
Instagram : @ggtamanpermata
Facebook : Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories