Gila gadgets

Repair iPhone 6 WiFi Problem – Taman Permata

Bacaan 2 minit

Pada era revolusi teknologi telekomunikasi dan multimedia tanpa had ini, internet menjadi elemen yang signifikan dalam kehidupan kita. Internet merupakan teknologi asas dalam pembangunan teknologi maklumat. Ianya juga memberi banyak kebaikan kepada masyarakat kerana penggunaannya yang meluas serta capaian maklumat tanpa sempadan.

Salah seorang pelanggan kami dari Wangsa Maju datang ke outlet kami di Taman Permata. Beliau mengadu kepada kami bahawa iPhone 6 miliknya ada masalah WiFi. Dengan kata lain, iPhone 6 miliknya tidak boleh mengakses internet melalui WiFi. Sedangkan, rakan rakannya boleh mengesan dan mengakses WiFi yang sama.

Solusi kepada masalah iPhone 6 ini adalah dengan menukar komponen jalur WiFi. Setelah mendengar nasihat dari technician kami, pelanggan akhirnya bersetuju untuk melakukan baik pulih dengan menukar  komponen jalur WiFi.

 

Sebelum repair wifi iPhone 6

Dalam lebih kurang 1 jam, iPhone 6 yang sebelum ini mempunyai WiFi problem ,kini sudah boleh mengakses internet. Tuan iPhone 6 ini gembira melihat iPhone miliknya pulih seperti sedia kala. Beliau amat berterima kasih pada kami kerana membaiki iPhone 6 miliknya.

Zaman ini, hampir semua daripada kita memiliki smartphone. Tetapi, pabila gajet pintar kita rosak, sudah tentu ianya akan mengganggu aktiviti harian kita. Jadi, kami di GILA GADGETS TAMAN PERMATA sedia membantu anda.

 

 

Untuk dapatkan servis perkhidmatan baiki gadget Face to Face dengan GILA GADGETS  TAMAN PERMATA boleh terus ke:

 

Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories

No. 2759, Jalan Changkat Permata,
Taman Permata,
53300 Kuala Lumpur.
Landmark : Area Giant Taman Permata

Operation Hours : 10am-10pm
(Everyday Open)

Bagaimana untuk hubungi kami?
Whatsapp/Call :  019 -9880531 (Taman Permata)
Whatsapp : http://gilagadgetstp.wasap.my
Instagram : @ggtamanpermata
Facebook : Gila Gadgets Taman Permata – Smartphone Repair & Accessories