KEDAI REPAIR SMARTPHONE MURAH TAMAN PERMATA | Gila Gadgets

KEDAI REPAIR SMARTPHONE MURAH TAMAN PERMATA

Kedai repair telefon murah Taman Permata

Smartphone korang rosak?

Tak tahu nak hantar kat mana?

Tak tahu kedai mana yang repairnya murah?

Dah dah jangan pening – pening lagi Gila Gadget kan ada^ apa yang korang nak ditakutkan haa…dah la repair murah !

Korang ingat kedai Gila Gadget jual aksesori je ke? sebernanya kami juga ada membuat repair telefon tau kalau korang nak tahu !

Technician kami juga berpengalaman tau bukan biasa-biasa punya technician..kami juga repair semua smartphone tau… SAMSUNG ke REALME ke HUAWEI ke VIVO ? Ke HONOR ? Ke Sony? Eh, IPHONE pun kami repair tau !

Kami juga membuat repair telefon secara Face to face supaya korang boleh tengok cara technician kami lakukan mana tau korang boleh belajar sikit-sikit ke ^

So kalau korang cari kedai repair telefon murah Taman Permata datanglah ke Kedai Gila Gadget oceyyy^

Kalau ada masalah apa-apa ke korang boleh terus walk in ke kedai kami ni jangan lambat-lambatkan okayyy^-^ …kami juga membuat free check smartphone korang untuk tahu apa masalah yang dihadapi oleh smartphone korang tuw…selepas itu terpulang kepada korang untuk hantar repair atau tidak yee….tapi disarankan korang repair teruslah sebab kami repair smartphone dengan harga yang berpatutan tau ! bukan harga yang mahal-mahal tapi harga yang mampu dibayar.

Selain itu, kami juga jual earphone gaming contohnya plextone g15 , g20 , g25 dan lain-lain lagi korang boleh check list dekat shopee ataupun walk in terus ke kedai Gila Gadget okayyy ^-^.

Mana lagi nak cari kedai repair smartphone dan murah di Taman Permata ni? Jangan fikir lagi, walk in je terus sebab nak check problem phone korang tu FREE jer!

So korang untuk nak tahu lebih banyak info sila hubungi kami melalui aplikasi Whatsapp di nombor +6019-988 0531 atau di Facebook Gila Gadgets Taman Permata.

GILA GADGETS TAMAN PERMATA

2759, Jalan Changkat Permata, Taman Permata,

53300 Kuala Lumpur, Selangor

Previous

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *