Repair LCD iPhone 7 PLUS di Senawang

Repair LCD iPhone 7 PLUS di Senawang

Repair LCD iPhone 7 PLUS di Senawang | Hari ini seorang pelanggan datang outlet kami di Senawang dan mengadu yang iPhone 7 Plus milik beliau pecah. Beliau cerita yang iPhone miliknya terjatuh dari tempat tinggi ketika dia sedang melakukan...

READ MORE
Baiki iPhone 5s Bateri Kembung

Baiki iPhone 5s Bateri Kembung

Baiki iPhone 5s Bateri Kembung | Ada seorang pelanggan kami datang untuk baiki iPhone 5s, katanya bateri problem. Kami cek, memang betul dah kembung. Problem : Bateri Kembung Bateri kembung smpai tertolak lcd. Nasib baik LCD tak crack....

READ MORE
Replacement LCD Xiaomi Note 3

Replacement LCD Xiaomi Note 3

Problem : Crack Crack je display okey..dah sakit mata tengok LCD crack.. solution  kena tukar la jawab nye..stock pun ade.. settle masalah..terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada kami..

READ MORE
Replacement TAB3V LCD

Replacement TAB3V LCD

Problem: LCD crack Crack habis lcd tab3v ni. Ada stock 2 ke 3 jam boleh siap. Takda kita order sampai barang kita roger atau tinggal phone. Proses Baiki Sampai barang kite terus buat dan siap. Siap! tunggu call daripada kami untuk proses...

READ MORE
Page 37 of 37